Het stappenplan

Stap voor stap door de Aircargo Academy

Samen kijken we naar waar jouw talenten liggen en werken we aan jouw skills in opmaat naar een mooie carrière!

Sollicitatie

Je stuurt je c.v. en jouw motivatiebrief naar Aircargo.nl. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek en als jij ambitieus genoeg bent verwelkomen wij jou aan boord. Jij bent immers gedreven om bij een logistieke organisatie te werken en vindt het belangrijk jouw carrière uitstippelen.

Talentontwikkeling

Vervolgens ontdek je je talent en ontwikkel je je verder in de functie die bij jou past. Solliciteer je bijvoorbeeld als medewerker Operations, maar jouw talent en ambitie geeft aan dat een andere functie beter bij je past, dan is het mogelijk om door te stromen.

Unieke werkomgeving

Ondertussen leer ‘The Aircargo Way’ binnen een team van gedreven professionals vanaf je eigen werkplek in een fijne werkomgeving. Zij coachen, begeleiden en trainen je. Daarnaast volg je de benodigde online- en offline trainingen zodat je stapsgewijs kennismaakt met de logistieke wereld.

Doorgroeimogelijkheden

Er bestaan binnen de Academy doorgroeimogelijkheden. Ben jij ambitieus en laat jouw talent zien dat jouw grens nog niet is bereikt? Dan bestaat er altijd de mogelijkheid om door te groeien naar een andere functie binnen Aircargo.nl!

Persoonlijke aandacht

Jij verdient de aandacht die je nodig hebt. Met hulp van en onder begeleiding van jouw mentor ontwikkel jij jezelf met behulp van een talentontwikkelingsplan (TOP). Op deze manier kijken jullie samen naar jouw toekomst en bespreken we al jouw ontwikkelingsmogelijkheden.

Werkervaring

Je doet op meerdere fronten werkervaring op binnen het bedrijf met als doel jezelf te ontwikkelen als allrounder. Het is daarom heel belangrijk te weten welke werkzaamheden op welke afdeling binnen het bedrijf worden verricht, zodat je de doorgroeimogelijkheden goed inzichtelijk krijgt.

Skills

Word in jouw vak de ware allround professional. Dat kan alleen als je alle vragen stelt aan een aan jou toegewezen mentor. Op deze manier leer je alles wat je wilt weten en ben jij binnen de kortste keren een allround professional!

Carrière

Door jouw talent- en skillsontwikkeling is jouw carrière van start gegaan. Je bent intensief opgeleid binnen een dynamisch bedrijf en hebt de kneepjes van het vak geleerd. Jij bent die allrounder, die logistieke alleskunner, die duizendpoot met uitzicht op een mooie carrière!

Contact

Jacobus Spijkerdreef 254
2132 PZ Hoofddorp
+31 88-0882407
talent@aircargo-academy.nl

De Aircargo Academy is onderdeel van Aircargo.nl